Sobre mi

Com molts ja sabeu, em dic Eugènia, tot i que a mi mateixa em dic Gènia.

Actualment (2018) tinc 39 anys, fa 10 anys em vaig assabentar de que estic malalta, des de fa més de 20 anys, d'una sèrie de malalties cròniques.

Vaig començar aquest blog ara fa uns 8 anys degut a que tenia la necessitat de parlar de les inquietuds que tenia envers les meves malalties.

Sempre m'ha agradat escriure, abans escrivia, sobretot, coses inventades, relats, poesies, coses així, al cap dels anys fer això em costava més, i quan escrivia alguna cosa solia ser quelcom referent a la meva vida o a les meves vivències. 

Em va fugir la musa.

Ara, de tant en tant, la musa em ve a veure i puc escriure, altre cop, poesia, de relats encara no n'he provat d'escriure cap, ja ho provaré algun dia, això segur.

Com ja he explicat, utilitzava aquest blog com a via d'escapament i parlava, entre d'altres coses, de com estava vivint les meves malalties.

L'any 2014, al maig concretament, vaig ser mare, i si la meva manera de veure la vida ja va fer un gir mentre estava embarassada, en tenir el meu petit va fer un canvi radical, passant a segon terme les meves malalties, i a un primer pla la meva maternitat i la vida en família.

Degut a això vaig decidir fer un nou plantejament del blog, si bé tenia molt clar que no esborraria res del que ja havia escrit fins ara, i també tenia molt clar que no obriria un altre blog diferent, doncs aquest és el meu blog personal i volia que fos aquí on parlés, com havia estat fent fins aleshores, sí que volia fer algun canvi, com és el de deixar de parlar de les meves malalties, si més no deixar de parlar-ne com he fet fins ara, i dedicar les entrades del blog a altres temes, com ja havia fet alguna vegada, i a la meva maternitat i aquesta nova vida essent una família de 3.

I així ho estic fent, espero que els que m'heu estat seguint tot aquest temps ho seguiu fent, i que els nou vinguts que aterrin al blog us hi quedeu i em comenceu a seguir. 

Una abraçada a t@ts i benvinguts al meu món!!